Styrelsen i Visit Hemavan Tärnaby AB

 

Thomas Ringbrant

Ordförande
Thomas är VD för Hemavan Alpint AB som omfattar fjällanläggningarna i Hemavan och Tärnaby. Verksamheten omfattar driften av liftar, pister och längdspår, evenemang ute och inne samt verksamhet på hotell och restauranger i området.

E-post

 

Johan Duvdahl

Ledamot, vice ordförande
Johan är Näringslivschef på Storumans kommun och VD för det kommunala bolaget ILC som bla äger kommunens industrifastigheter. Johan sitter i kommunens koncern-ledningsgrupp.

E-post

Eivind Tverå

Ledamot
Eivind är en av ägarna och ”daglig ledare” för Krokfors Fritidsområde AS ca 7 km söder om Hemavan.

E-post

Birgitta Corin

Ledamot
Birgitta är VD för Tärnaby Fjällhotell, en åretrunt öppen anläggning med boende i hotell och självhushåll, restaurang och egen produktion av delikatesser.

E-post

Nils Wikberg

Ledamot
Nils driver ICA Fjällboden i Hemavan, samt shopping gallerian Bayhill Center som erbjuder shopping, mat och fika varje dag året runt. Förutom ett drivet entreprenörskap brinner NIls för skoterfrågor och han drar gärna ut på fjället med sin egen skoter när tillfälle ges.

E-post

Sarah Hansson

Ledamot
Sara är stationsansvarig på Hemavan Tärnaby Airport, som bland annat trafikeras med linjen Hemavan -Arlanda 6 dagar i veckan året runt.

E-post

Robert Jäder

Ledamot
Robert driver anläggningen Hemavans Fjällcenter med boende, restaurang, simhall, skoteruthyrning och aktiviteter. Robert är ”en entreprenör som uppskattar flugfiske, ripjakt och allt i naturen. Är en rackare på att cykla på bakhjulet.”

E-post

Karin Lundberg

Ledamot
Karin är styrelseordförande i Hemavan Tärnaby Näringsförening. Med rötterna i området känner hon ett stort engagemang för Hemavan Tärnaby. Professionellt utvecklar Karin företag och styrelser, medan hon privat gärna lägger mycket tid på sportfiske och snöskoterkörning.

E-post

Tipsa oss om vad du tycker är viktigt för utvecklingen av Hemavan Tärnaby!

Vi vill veta vad du tycker! Du är alltid välkommen att komma förbi, ringa eller maila oss. Eller tipsa oss här genom att lämna konstruktiva förslag och tips på hur vi tillsammans kan utveckla Hemavan Tärnaby på ett hållbart sätt.